中華そば黒
¥900(並) ¥800(小)

独特の「黒いスープの中華そば」。鷄豚MIXをベースに改良した見た目より味が濃くなく、あっさりと旨味があるのが特徴です。


Shoyu Classic(Black Shoyu)

Unique "black soup Ramen". The main characteristic of the improved chicken and pork mix base is its simple flavor, which isn't as strong as it looks.

中華そば白
¥900(並) ¥800(小)

上品な味わいの白醤油とほんのりアサリの風味を感じる中華そばです。黒醤油よりもあっさりしていて女性にもおすすめの一品です。


Shoyu(White Shoyu)

Ramen with an elegant taste of white shoyu and a delicate flavor of Japanese littleneck clam. With a lighter taste than black shoyu, this ramen is recommended for ladies.

磯白しょう油そば
¥1,150

人気の「白しょう油そば」をベースに湘南名物の"しらす"や"あおさ海苔"をトッピングした江ノ島をイメージして作った一品です。


Seafood White Shoyu Ramen

Ramen in a pale soy-sauce broth topped with the local specialty of Shonan, whitebait and sea lettuce. This dish was made in the image of Enoshima Ramen.

黒旨焼き飯
¥750(並) ¥650(小)

毎年収穫される国産新米を米卸業者と一緒に厳選し焼き飯に一番良く合う品種を使用。醤油だれの香ばしさが食欲をそそる一品です。


Black Fried Rice

We use domestically grown new rice which is harvested every year. We work closely with a wholesale rice dealer to carefully select the best rice to use for fried rice. The aroma of soy sauce is mouth watering.

セット・定食
焼売定食
中華そば(小)、ライス(並)、焼売(5個)
¥1,500
MENGA定食
中華そば(並)、ミニチャーシュー丼またはミニしらす丼、焼売(3個)
¥1,800
中華そば
中華そば黒(並) ¥900
中華そば黒(小) ¥800
中華そば白(並) ¥900
中華そば白(小) ¥800
チャーシュー麺 ¥1,150
特製中華そば(煮たまご・メンマ入り) ¥1,150
中華そば黒肉なし(並) ¥800
中華そば黒肉なし(小) ¥750
焼き飯(並) ¥750
焼き飯(小) ¥650
MENGA丼 ¥700
チャーシュー丼 ¥550
釜揚げしらす丼 ¥600
お子さまセット(おそば・丼・ジュース・おかし) ¥750
ライス(大) ¥200
ライス(小) ¥150
トッピング
九条ねぎ多め ¥130
肉増し ¥250
竹(極太メンマ) ¥180
手作り煮たまご ¥150
生たまご ¥60
麺増し ¥100
一 品
おつまみチャーシュー ¥900
ねぎチャーシュー ¥900
手ごね焼売(5個) ¥800
手ごね焼売(3個) ¥480
おつまみ竹皿(メンマ) ¥350
手作り緑色ザーサイ ¥500
手作り煮たまご ¥150