
中華そば黒
¥1,000(並) ¥900(小)
独特の「黒いスープの中華そば」。鷄豚MIXをベースに改良した見た目より味が濃くなく、あっさりと旨味があるのが特徴です。
Shoyu Classic(Black Shoyu)
Unique "black soup Ramen". The main characteristic of the improved chicken and pork mix base is its simple flavor, which isn't as strong as it looks.

中華そば白
¥1,000(並) ¥900(小)
上品な味わいの白醤油とほんのりアサリの風味を感じる中華そばです。黒醤油よりもあっさりしていて女性にもおすすめの一品です。
Shoyu(White Shoyu)
Ramen with an elegant taste of white shoyu and a delicate flavor of Japanese littleneck clam. With a lighter taste than black shoyu, this ramen is recommended for ladies.

磯白しょう油そば
¥1,400
人気の「白しょう油そば」をベースに湘南名物の"しらす"や"あおさ海苔"をトッピングした江ノ島をイメージして作った一品です。
Seafood White Shoyu Ramen
Ramen in a pale soy-sauce broth topped with the local specialty of Shonan, whitebait and sea lettuce. This dish was made in the image of Enoshima Ramen.

黒旨焼き飯
¥800(並)
毎年収穫される国産新米を米卸業者と一緒に厳選し焼き飯に一番良く合う品種を使用。醤油だれの香ばしさが食欲をそそる一品です。
Black Fried Rice
We use domestically grown new rice which is harvested every year. We work closely with a wholesale rice dealer to carefully select the best rice to use for fried rice. The aroma of soy sauce is mouth watering.
セット・定食
焼売定食 中華そば(小)、ライス(並)、焼売(5個) |
¥1,500 |
---|---|
MENGA定食 中華そば(並)、ミニチャーシュー丼またはミニしらす丼、焼売(3個) |
¥1,800 |
中華そば
中華そば黒(並) | ¥1,000 |
---|---|
中華そば黒(小) | ¥900 |
中華そば白(並) | ¥1,000 |
中華そば白(小) | ¥900 |
磯白しょう油そば | ¥1,400 |
チャーシュー麺 | ¥1,350 |
特製中華そば(煮たまご・メンマ入り) | ¥1,350 |
中華そば黒肉なし(並) | ¥900 |
中華そば黒肉なし(小) | ¥850 |
飯
焼き飯(並) | ¥800 |
---|---|
MENGA丼 | ¥900 |
チャーシュー丼 | ¥900 |
釜揚げしらす丼 | ¥950 |
お子さまセット(おそば・丼・ジュース・おかし) | ¥750 |
ライス(大) | ¥200 |
ライス(小) | ¥150 |
トッピング
九条ねぎ多め | ¥130 |
---|---|
肉増し | ¥250 |
竹(極太メンマ) | ¥180 |
手作り煮たまご | ¥150 |
生たまご | ¥60 |
麺増し | ¥100 |
一 品
おつまみチャーシュー | ¥900 |
---|---|
ねぎチャーシュー | ¥900 |
手ごね焼売(5個) | ¥800 |
手ごね焼売(3個) | ¥480 |
おつまみ竹皿(メンマ) | ¥350 |
手作り緑色ザーサイ | ¥500 |
手作り煮たまご | ¥150 |